Cégismertető

Profi Master Kft.

Cégünk az emelőgyártásban szerzett többéves tapasztalatait felhasználva fejlesztette ki új, eddig nem ismert PROFIMASTER típusú mobil emelőcsaládját. Cégünk Magyarországon, az osztrák határ mellett, saját üzemében tervezi és gyártja széles választékban PLC vezérelt csoport emelőit, talajszint alatti telepítésű hidraulikus rendszereit, stb. - melyek a fenntartási, karbantartási, átrakodási műveletek elengedhetetlen eszközei - közúti és kötött pályás közlekedési alágazatok számára. A mobil emelők típustól függően alkalmasak teherautók, haszonjárművek, autóbuszok, kamionok emelésére. Saját fejlesztésű mobil vagy beépített emelőink metrószerelvényeket, villamosokat, vasúti kocsikat, vasúti vontató járműveket is képesek felemelni. Emelőink a kötött pályás közlekedési alágazat igényeinek megfelelően az oszlopok közötti 3-5 mm-es emelési eltéréseket maximálisan biztosítják, valamint a megrendelő egyedi igényei szerint is kivitelezhetőek oszloponkénti 1-től 40 tonnás teherbírással.

4700 m² ipari épületünkben gyártjuk világszínvonalú emelőinket magyar szaktudással, magyar és német alapanyagokból. Szállítottunk már többek között Amerikába, Ausztráliába, Indiába, Tajvanba, Szingapurba, és természetesen Nyugat-Európa országaiba. 

A ProfiMaster nagy előnye, hogy a megrendelő igényének megfelelő speciális emelőket is képes legyártani, és a vezérlést, az elektronikát a cég saját gárdája tervezi, gyártja. A világszínvonalú minőség mellett árban versenyképesebbek a ProfiMaster emelői, mint a hasonló európaiak. Ezért azoknak az ügyfeleknek ajánljuk termékeinket, akik a minőséget, a megbízhatóságot és a megfizethető árat részesítik előnyben!

Célunk, hogy berendezéseinkkel megkönnyítsük és gyorsabbá tegyük a szakemberek munkáját. Mobilitása miatt a bérelt műhelyek kedvelt emelője.

Az PROFIMASTER emelők típustól függően alkalmasak személygépkocsik, kisteherautók, terepjárók, lakóautók, lakókocsik, kamionok, buszok, utánfutók, mezőgazdasági gépek, vasúti személy- és tehervagonok, mozdonyok, teljes szerelvények, villamosok, metrok, repülőgépvontatók  és minden más jármű emelésére.