Fotók és videók

Legfrissebb galériáink

Legfrissebb videóink

Duplaorsós emelőrendszer

Duplaorsós emelőrendszer

Világon egyedülálló megoldással rendelkező emelő berendezésünk képes a vagonok forgóvázaknál történő megemelésére és a forgóvázak cseréjére egyidejűleg. Duplaorsós megoldás elősegíti egy oszlop telepítését az általában szokássá vált kettő oszlop helyett. A rendszer távvezérléshez szükséges elektronikával van felszerelve. Továbbá lehetőség nyílik a karok elektronikus pozícionálásra mind oldal és hosszirányban. Ausztráliában egy vasércbányában található ez a különleges berendezés.
Teleszkópos emelőrendszer

Teleszkópos emelőrendszer

A teleszkópos emelőrendszerünk alacsony aknamélység esetén nyújt kiváló lehetőségeket az adott magasság elérése érdekében. A dupla oszlopok egy plusz oszlopot emelnek, amely külön rendszerrel van hajtva és további emelési magasság elérésére szolgál. Ilyen jellegű rendszer Norvégiában, Osloban és Bergenben került telepítésre villamosokhoz. Érdekessége a rendszernek a sínszálba süllyeszthető áthidaló gerendák, amelyek segítségével több különböző villamos emelhető. Forgóvázak ki- és begurításához külön nyitható, zárható sínpótlást telepítettünk.
Masterlift

Masterlift

Az egyedi kialakítású önjárós villás emelőnk különböző adapter megoldásokkal felszerelhető. Egyik legérdekesebb különlegességünk a szélvédő mozgató és behelyező, amely képes szerelvények szélvédőjét megfogni és azt hordozni. Ennek köszönhetően segítségével egyszerűen rögzíthetőek a szélvédők. Akkumulátor és kötött pályás szerelvények ütközőihez készített adapterekkel is felszerelhető az úgynevezett „Masterlift” termékünk.